Merhaba herkese! Mesleki gelişim için ciddi finans kursları arıyorum. Kurumsal finans, bütçeleme ve yatırım projelerinin değerlendirilmesi konularını öğrenmem gerekiyor. Sadece teoriyi öğretmekle kalmayıp, iş için gerekli somut araçları da öğretecek deneyimli ve pratiğe önem veren eğitmenlerin olduğu bir program arıyorum. Belki finansal yönetim konusunda iyi eğitim programları bilen vardır? Önerileriniz için şimdiden teşekkürler!
Kurumsal finans
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Merhaba! Dürüst olmak gerekirse, finans eğitim programları hakkında pek bilgim yok, ama birkaç hafta önce bir iş toplantısında biri finansal yönetim üzerine uzmanlık kursundan bahsetti. Konuşmanın tüm ayrıntılarını hatırlamıyorum, ama o zaman kaydettiğim bağlantıyı sakladım: https://laba.com.tr/lecture/finance. Hatırladığım kadarıyla, finans eğitimi için kapsamlı bir yaklaşımdan ve sektörden deneyimli eğitmenlerden bahsediliyordu. En iyisi siteye girip kendin bak, ne sunuyorlar bir bak, program, eğitmenler ve eğitim koşulları hakkında ayrıntılı bilgi olmalı. Belki tam da aradığın şeydir!