Webmaster Forumu Teknoloji Haberleri İş Arayanlar - İş Verenler Şu anda yönetim becerilerimi geliştirmek için aktif olarak kaliteli işletme kursları
Şu anda yönetim becerilerimi geliştirmek için aktif olarak kaliteli işletme kursları
Selçuk Erdoğan
Şu anda yönetim becerilerimi geliştirmek için aktif olarak kaliteli işletme kursları
1
507
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Şuan Offine!
Selçuk Erdoğan Junior Member
**
  • Konular1
  • Mesajlar3
  • Rep puanı 0
Merhaba herkese. Şu anda yönetim becerilerimi geliştirmek için aktif olarak kaliteli işletme kursları arıyorum. Yönetim ve şirket ölçeklendirmeye yönelik modern yaklaşımları içeren bir kurs istiyorum. Güvenilir eğitim programları olan bir yer öneriniz var mı? Şimdiden teşekkürler!
Şuan Offine!
Şuan Offine!
asaqakes Junior Member
**
  • Konular2
  • Mesajlar4
  • Rep puanı 0
Merhaba, bir meslektaşım yakın zamanda işletme alanında bir eğitim aldı, platformdan ve eğitimden memnun da kalmıştı. Maalesef ben programlarının tüm detaylarını hatırlamıyorum, ancak web sitelerinin linkini gönderebilirim: https://laba.com.tr/. Finansal yönetim, pazarlama gibi farklı çalışma alanları da var. Doğrudan web sitesine gidip tüm kursları ve programları kendiniz kontrol etseniz daha iyi olur tabii ki. Eğitim formatı, eğitmenler ve ücretler hakkında tüm ayrıntılar da sitenin içinde olmalı. Umarım yardımcı olabilmişimdir.