Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Kalitede ve Ucuzlukta Has Halı
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Kalitede ve Ucuzlukta Has Halı

Kalitede, ucuzlukta has halı, halılar sadece dekorasyon veya ısınma amaçlı kullanılan sıradan nesneler değildir.

Halılar aynı zamanda kültürümüzün bir parçasıdır. Türkler halıyı sadece ısıtmak için kullanmakla kalmamış, halıya değer katmış, hatta popüler şarkılar bile seslendirmiştir. İhtiyaçlarını karşılayan halıyı üretirken ona her türlü motifi ekleyerek her doku arasına kendi hikayesini gizlemiştir. Görevimiz, bu bilinçle kültür mirasımıza sahip çıkmaya devam etmektir.

Has Halı gibi bizde uzun yıllardır müşterilerimize hizmet vermekteyiz.

Bursa Halı olarak Patchwork Halı'da uzun yılların vermiş olduğu tecrübe ile müşterilerimize kaliteli hizmet sunmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Has Halı gibi hiçbir yerde bulamayacağınız harika el dokuması kilim modellerini sizlere sunuyoruz.

Biz Nasıl Çalışırız?

Tasarımlarımızı her yıl yeniliyoruz. En çok satan modellerimizi Bursa halı mağazalarında bırakmıyor ve her yıl üretiyoruz. Halı pazarını renklendiren canlı desenler sunuyoruz. Has Halı, binlerce kilim, ev tekstili ve yüzlerce dekorasyon ürününü bir araya getiren Türkiye'nin en büyük online halı mağazasıdır. Yerli ve yabancı birçok markanın binlerce yeni sezon modelini satışa sunan Has Halı, mağazalarda bile bulunmayan en yeni ve en moda ürünleri bir tıkla sizlerle buluşturuyor. Has Halı, seçkin markalardan binlerce renk ve desen alternatifini siz ev tutkunları için indirimli fiyatlarla ve özel kampanyalarla sunuyor. Ücretsiz kargo, kapıda ödeme, iade ve değişim garantisi, hızlı teslimat ve müşteri hizmetleri ile Has Halı, kullanıcılarına güvenli, kolay ve sorunsuz alışverişin kapılarını açıyor.

Site: Hashali.com.tr