Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Toptan iç giyim | gipastekstil.com
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Toptan iç giyim

Her ürünün çok pahalı olduğu günümüzde ön plana çıkmaya çalışan sitemiz diğer sitelerden farklı olarak sizlere uygun fiyatlı olarak satış yapmaktadır. Bunu yapabilmemizin sebebi tüm iç giyim ürünlerini toptan olarak uygun fiyatla direkt olarak üreticisinden alıyor olmamızdandır. Kâr marjımız yok denecek kadar az olacak şekilde iç giyim ürünlerini müşterilerimize ulaştırmaktayız. Aracılar ve komisyoncular devreden çıktığında bazı ürünler bizde yarı fiyatlarına kadar düşük ücretle satılmaktadır. Bu ürünler pahalı alacaklarınızdan daha kalitesiz ya da sorunlu ürünler değildir. Firmamız toptan iç giyim alanında 20 yıldır öncü firmalardan biridir. 

Hangi Ürünlerin Satışını Yapmaktayız?
Kadın, erkek ve çocuk iç giyim ana kalemimizdir. Bunların haricinde pijama takımları, gecelikler, çoraplar ve termal içlikler satmaktayız. Firmamız Kayseri'de 2 toptan deposu ve 4 perakende mağazası ile hizmetinizdedir. Tüm Türkiye'ye toptan fiyatlarımız ile satış yapılmaktadır. 

Başka Avantajlarınız Var Mı?
İnternet üzerinden alışverişlerde herkes çekimserdir. Bunun farkındayız ve bu yönde hizmet sağlamaktayız. Dilerseniz kapıda ödeme seçeneğimiz mevcuttur. Kredi kartı ile ödeme yapmak isterseniz tüm bankaların kredi kartlarına vade farksız 6 ay taksit yapabilmekteyiz. 500₺ üzerinki tüm siparişlerde ücretsiz kargo imkânı ve tüm ürünler %10 indirim fırsatı mevcuttur. 500₺ altındaki siparişlerde ise 9.90₺ kargo ücreti almaktayız.