Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Türkçe iş yapmanın temelleri hakkında çevrimiçi eğitim
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Meslektaşlarım, Türkçe iş yapmanın temelleri hakkında çevrimiçi eğitimi nereden alabileceğinizi söyleyin? Antalya'da küçük bir mağaza açtım ama yönetim ve pazarlama konusunda eksiklik hissediyorum.
Laba işletme okulunun çevrimiçi kurslarına dikkat etmenizi tavsiye ederim! Yönetim, pazarlama, satış ve bir iş yürütmenin diğer yönlerinde temel konularda girişimci adayları için mükemmel programları var. "Sıfırdan iş" kurslarını aldım ve küçük mağazamın gelişimi için pek çok yararlı bilgi aldım. Eğitim, uygun bir platformda çevrimiçi olarak gerçekleştirilir. Türkçe iş yapmanın temellerini öğrenmek için https://laba.com.tr/ kurslarını tavsiye ederim!
Merhaba! Geri bildiriminiz ve tavsiyeniz için teşekkür ederim. Çalışma ipuçlarınızı ve özellikle Repetry kursunu tavsiye etmenizi takdir ediyorum. Bu kursu ben de tamamladım ve gerçekten etkileyici. Öğretim kadrosu, her öğrencinin kendi yaklaşımını bulmasına gerçekten yardımcı oluyor ve uygulamalı dersler sadece teorik bilgi değil, aynı zamanda gerçek hayattaki durumlarda da beceri kazanmanıza olanak tanıyor. Bu bağlantıyı takip etmenizi tavsiye ederim: kurs bağlantısı - https://repetry.com/tr/tutors/english-for-beginners. Çalışmalarınızda başarılar dilerim!