Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Ethereum İtibari Para Birimlerine En Yakın Varlıktır
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Ethereum itibari para birimi olmaya en yakın varlık olduğuna inanan milyarder Mark Cuban, Bitcoin’i altına daha alternatif olarak görüyor.

Shark Tank ve Dallas Mavericks’in ortağı milyarder, Delphi Podcast’in son bölümüne konuk oldu. Merkezi olmayan finans (DeFi) ve NFT’lerin büyümesiyle kripto para birimi konusunda heyecanlandığını belirtti. Cuban, “Akıllı sözleşmeleri ve merkezi olmayan yapıları sayesinde, hiç kimse sorumlu olmadan yönetiliyorlar,” dedi Cuban, “oyunu değiştiren şey buydu” ded

Ethereum akıllı sözleşmelerinin geliştirilmesinin 90’ların sonlarında ve 2000’lerin başlarındaki internet patlamasıyla eşleştiğini söyledi:
“İnternetin kullanılmaya başlamasıyla analog dünyada alışkanlıkları değiştiren uygulamalar görmeye başladık. Örneğin Indiana Üniversitesi’nde Dallas üzerinden basketbol maçlarını dinlemek radyo üzerinden mümkün olmadı ama internet yayınlarıyla mümkün hale geldi. ”

Küba, Ethereum piyasasında bir yükseliş beklese de portföyünün “Bitcoin’e %60, Ethereum’a %30 ve diğer varlıklara %10” ayırdığını açıkladı. Portföyündeki Bitcoin miktarını ikiye katlayabileceğini belirtti.

Bitcoin’i bir varlık olarak gördüğünden, onu internet balonlarıyla karşılaştırmamayı tercih ediyor. Bitcoin’in altından daha iyi bir yatırım alternatifi olduğuna inanıyor:
“Bitcoin ile transferler yapabilirsiniz ve bu harika. Bu bir varlık ve harika bir teknoloji. Altına göre çok daha iyi bir alternatif olabilir. Altın, piyasa değerini alır ve devam eder. Bu yüzden Bitcoin sahibiyim. Bu iyi bir faktör olduğunu görüyorum .”




Küba, portföyünün geri kalanının ne olduğunu açıklamamış olsa da, yatırımcı Doge’nin 1 dolara ulaşacağına inandığını söyledikten sonra bunun bir kısmı DOGE olabilir.