Webmaster Forumu

Orjinalini görmek için tıklayınız: Akhijyen Hijyen Ürünleri
Şu anda (Arşiv) modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyorunu görüntüle.
Akhijyen Hijyen Ürünleri
Akhijyen markası olarak yaklaşık 10 yıldır, profesyonel ortam kokulandırma ve hijyen sektöründe, koku kartuşları, koku makineleri ve endüstriyel temizlik ekipmanları hizmeti veriyoruz.
Akhijyen firması olarak Akscent adlı markamızı piyasaya sürdük. Akscent markalı ürün yelpazemizde koku kartuşları ve profesyonel ortam koku makinelerini geliştirdik. Ve müşterilerimizin hizmetine sunduk. Kokularımızı da kendimiz üreterek, kalitemizin sınırlarını kendimiz belirledik.
Akscent koku makinesiyle ve sizler için geliştirilmiş üstün koku kartelasıyla, her ortamı iç açıcı bir hale getirebilirsiniz. Akscent ortam kokulandırma yaparken müşteri beklenti ve taleplerine değer verir ve bunu için her gün yeni seçenekler düşünürüz.
Akhijyen Ürünleri Nelerdir?
Koku sektöründe öne çıkmaya çalışıyoruz elbette ki, ancak daha farklı ürünlerimizde mevcuttur. Koku makineleri ve kartuşlarının yanı sıra, temizlik ürünlerimiz ve klozet kapak ve poşetleri, galoş ekipmanları da size sunduğumuz kaliteli ürünlerdendir. Güvenli ödeme seçenekleri ve ücretsiz kargomuzla, dilediğiniz yere sipariş verebilirsiniz. Her gün güzel kokulara uyanmak, ve her günü güzel hatırlamak için çalışmaya devam edeceğiz.

Akscent koku makinesi