Webmaster Forumu Genel Konular Astroloji v GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 31 ARALIK 2023
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 31 ARALIK 2023
wewet
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 31 ARALIK 2023
0
93
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Rate Post
Cevapla
Şuan Offine!
wewet Administrator
*******
3 Years of Service
  • Konular58
  • Mesajlar58
  • Rep puanı 0
  • Emojis Given: 0
    Emojis Received: 0
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 Mart – 20 Nisan)♈

Sevgili Koç, bugün dokunduğu her şeyi genişleten derin ve anlamlı hale getiren Jüpiter'in olumlu etkilerini hissedebilirsin. Finansal konulara etki edecek olan bu dev gezegen, maddi sorunlarının son bulmasına ve refah düzeyinin artmasına öncülük edecek. Bir süredir hayalini kurduğun ne varsa harekete geçme zamanın geldi. Vaktin ve naktinin olacağı bereketli bir yıl seni bekliyor. Yılın son günü Jüpiter'in ilerlemesiyle birlikte yeni deneyimler kazanman veya vakit ayıramadığın hobilerine yönelmek için fırsat olacak.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 21 Mayıs)♉

Sevgili Boğa, bugün pozitif duygular ve olumlamalarla yılın son anlarının tadını çıkarabilirsin. Gerçekliği keşfetmenin gezegeni Jüpiter, sana yol gösterecek. İşaretleri takip edersen, dokunduğu her şeyi genişleten Jüpiter sana hayallerinin ötesinde bir hayat bahşedebilir. Bugün dileklerine dikkat et, çünkü ağzınızdan çıkan her şey aynı hızla sana dönebilir. Enerjiyi fazla kullanmamaya da özen göstermeli ve aşırlıklara izin vermemelisin. Kısacası 2024 yılına nasıl girdiğiniz bir hayli önemli. Neşen, tutkuların ve isteklerinle güzel bir yıla odaklan.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs – 22 Haziran) ♊

Sevgili İkizler, bugün gerçekliği hizalama fikrine odaklanmalısın! Jüpiter ileri giderken aşırılıklara dikkat etmeli, hayatına düzen getirme fırsatını ele almalısın. Mesela, potansiyelini üst sınırlarına kadar zorluyor olmak seni bir hayli yoruyor. Hatta bu durum zaman zaman inançsal anlamda da seni negatif etkiliyor. İşte tam da bu noktada gezegenlerin konumu sana hayatını düzene sokma, yani gerçekliği hizalayarak geleceğin güzellikler getirmesini sağlama şansı sunuyor. 2024 yılı senin için çok daha net ve anlaşılır olacak. Hayatın akış yönü huzur bulmanı sağlayacak.

YENGEÇ BURCU (23 Haziran – 22 Temmuz) ♋

Sevgili Yengeç, bugün kelimeleri, inançları ve eylemleri dengelemelisin! Jüpiter'in ileri gidişi sana zihinsel anlamda önemli farkındalıklar ile birlikte derin bir anlayış katacak. Yılın son gününde sarf edeceğin sözcükler, beklediğinden çok daha fazla anlam kazanabilir. 'Yeni yıla nasıl girersen, tüm yıl öyle geçer' sözü bu yıl resmen senin için söylenmiş. Zira sözlerin senin ve yakın çevrenin hayatını yönetecek etkiler yaratabilir, inançların ve yürekten duaların geleceğin seyrini değiştirebilir. Elbette bunun için harekete geçmen şart.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 22 Ağustos) ♌

Sevgili Aslan, bugün hem yılın son günü hem de ruhsal yolculukların nihayete erdiği bir gün olacak. İçsel keşiflerden benzersiz deneyimlere... Astrolojinin en büyük gezegeni ilerledikçe daha farklı ve nesnel bir perspektifle geçmişe bakma, geleceği şekillendirme şansın olacak. Yılın son gününden itibaren pek çok korkun geride kalırken, harekete geçmek konusunda daha cesur olacaksın. Denemekten, hata yapmaktan korkmadan öğrendiğin bir gelecek seni bekliyor. Gelişim, dönüşüm ve sosyal çevrende genişleme ile hayatının seyri değişiyor.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül) ♍

Sevgili Başak, bugün Jüpiter'in ileri hareketi sayesinde kendini yeniden tanıma ve deyim yerindeyse 'küllerinden doğma' fırsatı bulacaksın. Tam da ihtiyacın olan öz saygı ile hayatını inşa etmeye hazırsın. Kendini tanıdığın ve hayatı enine boyuna değerlendirdiğin yılın son gününde gezegenlerin konumu; 2023 yılında oldukça zor zamanlar geçiren Başak burçları için umut ışığı yakıyor. Kazandığın bilgiler ve yaşam deneyiminizle, 2024 senin yılın olabilir. Yaşam deneyimlerinden ve öğrendiklerinden yararlanarak, yeni yılda daha fazla mutluluk ve başarılı olabilirisin.

TERAZİ BURCU (23 Eylül – 22 Ekim) ♎

Sevgili Terazi, bugün Jüpiter'in etkisi altında, yeni yıla girerken hayatında yeni başlangıçlar yapma ve mevcut durumunu genişletme fırsatı bulabilirsin. Yılın son gününde, gökyüzünün bu büyük ve etkileyici gezegeninin enerjisiyle hareket ediyorsun. Yaptığın eylemeler hayatına bolluk, bereket ve genişleme getirecek. Bolluğu temsil eden Jüpiter'in olumlu etkileriyle 2023 yılında yaşadığınız tüm güzellikleri ve olumsuzlukları kucaklayın. Bu kucaklama ile birlikte gelecek yılın seyrini değiştirebilirsin. Yılın son günü kutlamaya, mutluluğa ve aşka hazır olursan, 2024 yılı seni de sevgi ile kucaklayacak.

AKREP BURCU (23 Ekim – 21 Kasım) ♏

Sevgili Akrep, bugün keşfetmek ve öğrenmek konusunda her zamankinden çok daha fazla heveslisin. İçinde hızla büyüyen bir gezgin var! Bir süredir seni heyecanlandıran bazı fikirler yeniden gündeme gelebilir. Özellikle dünyanın farklı yerlerini gezmeyi ve yola çıkmayı isteyen yanların açığa çıkabilir. Ruhsal olarak hazır olduğun bu konuda artık zihinsel anlamda da hazırsın. Yılın son gününde mevcut konumunu değiştirme fikri zihinine iyice yerleşebilir. Ailen ve sevdiklerinden uzak bir şehir, hatta ülkede yaşama fikri seni heyecanlandırabilir. 2024 yılında özgürleştiğin ve kendi hayatının kontrolünü eline aldığın bir süreç seni bekliyor.

YAY BURCU (22 Kasım – 21 Aralık) ♐

Sevgili Yay, bugün ödüllerin ve bolluğun gezegeni Jüpiter ileri gidiyor. Yönetici gezegenindeki bu hareketlilik hayatını olumlu yönde etkileyebilir. Yılın son gününde hayat seni ödüllendirmeye hazırlanıyor. Yaratıcılığın, zekan ve öğretici yeteneklerin açığa çıkıyor. Üstelik bu yılın son gününe özgü bir durum olmayabilir. Gelecek yılda yaratıcılığını sanat ve değişim enerjisiyle birleştirirsen bakış açını geniş kitlelere ulaştırabilirsin. Hayatla ve gelecek yıl yaşayacağın keyifli deneyimlerle aranda derin bir gerçeklik ve bütünlük duygusu sağlayabilirsin. Tadını çıkarmaya odaklan.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 21 Ocak) ♑

Sevgili Oğlak, bugün yılın son günü olmasına rağmen bir takım sorumluluklar ve görevlerle boğuşuyor olabilirsin. Plan yapma, organizasyon ve düzen konularında dikkat çeken otorite, prestij ve yeteneklerinle günü organize eden kişi de olabilirsin. Günün ilk yarısında hiyerarşiyi korumak, etik ve ahlak konularının ön plana çıkmasıyla biraz yorulabilirsin. Jüpiter'in etkileriyle günün ikinci yarısında ise derin bir anlayış içerisinde sana ilham veren konulara yönlenebilirsin. Şimdi yılın son anlarını sevdiklerinle geçirmeli, gelecek yıla hazırlanmalısın. Bu gecenin sonunda olduğu gibi yeni yılda da mutlu anlar, keyifli anılar ve başarı seni bekliyor.

KOVA BURCU (22 Ocak – 19 Şubat) ♒

Sevgili Kova, bugün güvenilir ve inançlarına uygun bir ortamda sevdiklerinle derin bağlar kurarak keyifli zaman geçirebilirsin. Konfor alanında olmayı tercih ettiğin bir yıl sonu seni bekliyor. Sevdiklerinle uyum içerisinde geçireceğin gece boyunca şans da seninle olacak. Büyük şansları temsil eden Jüpiter'in ileri gidişi kısmetinin açılmasını sağlayacak. Maddi ve manevi kazanç sağlayacağın bir yeni yıla hazır olmalısın. Hayatın daha derin ve kıymetli yanlarını bir an önce keşfe çıkmaya başlamak isteyebilirsin. Tüm enerjini geleceğe yönlendirmeye kararlı gibi görünüyorsun.

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart) ♓

Sevgili Balık, bugün yönetici gezegenin Jüpiter ileri gidiyor. Bu da demek oluyor ki hayatın zenginleşecek! Evet bu doğru üstelik yaşamın hemen her anlamda renklenecek, derinleşecek, genişleyecek ve zenginleşecek. 2023 yılı senin yılın değildi belki ama şimdi gelsin aşk, para, şans ve bolluk. Astrolojinin bu dev gezegeni kariyer yaşamında ve aşk hayatında olduğu gibi sosyal yaşantında da işleri yoluna sokabilir. Tüm bu güzelliklere uyum sağlamak için saat 00.00'a kadar vaktin var. Sevginin de çoğaldığı bu yılda ailen genişleyebilir. Çok sayıda fırsat yakaladığınız ve eğlendiğiniz bu yılda eskisinden az sorumluluk alarak biraz dinlenmek de isteyebilirsiniz.


Bu Konudaki Yorumlar
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 31 ARALIK 2023 - Yazar: wewet - 12-27-2023, 10:16 AM