Webmaster Forumu Genel Konular Astroloji v GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 ARALIK 2023
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 ARALIK 2023
wewet
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 ARALIK 2023
0
97
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Rate Post
Cevapla
Şuan Offine!
wewet Administrator
*******
3 Years of Service
  • Konular58
  • Mesajlar58
  • Rep puanı 0
  • Emojis Given: 0
    Emojis Received: 0
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 Mart – 20 Nisan)♈

Bugün özel hayatınızla alakalı pozitif gelişmelerin olacağı bir gün sevgili koçlar. Enerjik ve özgüvenli hissediyorsunuz. Uzun süredir cesaretinizi toplamak isteyip toplayamadığınız konular varsa bugün adım atabilirsiniz. Baş ağrısı ve tansiyon sorunlarınız tetiklenebilir.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 21 Mayıs)♉

Bugün biraz mücadele ile geçebilir sevgili boğalar. Ailevi konularda geçmişten kalan konular gündeme gelebilir. İnatlaşmak sorunlara çözüm olmayacaktır. Fikirlerinizi değiştirmeli, farklı bir açıdan bakmayı öğrenmelisiniz. Bu aralar gereksiz harcamalardan kaçının.


İKİZLER BURCU (22 Mayıs – 22 Haziran) ♊

Bugün yakın çevrenizle keyifli zamanlar geçirebilir, hayatınıza katkı sağlayacak yeni kişilerle tanışabilirsiniz sevgili ikizler. Eğitimle alakalı bir gündeminiz varsa bugün olumlu gelişmeler olabilir. Düşüncelerinizi cesaretle hayata geçirebilmek için harika bir gün.

YENGEÇ BURCU (23 Haziran – 22 Temmuz) ♋

Bugün ekonomik konular gündemde olabilir sevgili yengeçler. Maddi altyapınızı güçlendirecek yeni adımlar atabilirsiniz. Risk içeren adımlar atmayın, düşünerek hareket edin. Çocukları olan yengeçler için çocukların sağlık sorunları tetiklenebilir.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 22 Ağustos) ♌

Bugün dış görünüşle alakalı ufak tefek değişimler yapmak isteyebilirsiniz sevgili aslanlar. İlişkilerinizde kendinizi özgüvenle ortaya koyun ve ne istediğinizi net bir şekilde ifade edin. Bugün yaratıcılık gerektiren konulara odaklanabilirsiniz. Kendinize zaman ayırmak bugün çok iyi gelecektir.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül) ♍

Bugün sağlık konuları gündeme gelebilir sevgili başaklar. İhmal ettiğiniz sağlık sorunları tetiklenebilir. Hayatınız beklediğiniz şekilde ilerlemiyor olabilir ama sizin için neyin iyi neyin kötü olduğunu şu an göremeyebilirsiniz. Akışta kalın.

TERAZİ BURCU (23 Eylül – 22 Ekim) ♎

Sosyal çevrenizin sizi destekleyici tavırları enerjinizi yükseltiyor. Bugün yeni insanlarla tanışabilirsiniz, yeni bir ilişkinin başlangıcı olabilir. Gelecek planlarınız için arkadaşlarınızla fikir alışverişinde bulunmak ve onları da planlarınıza dahil etmek daha güçlü hissettirecek.

AKREP BURCU (23 Ekim – 21 Kasım) ♏

Bugün iş hayatınızla alakalı ufak tefek can sıkıcı gelişmeler yaşayabilirsiniz sevgili akrepler. İnatlaşmakla bir yere varamayacaksınız. Her zaman sizin bildiğiniz doğru olmayabilir. Üstlerinizle tartışmamaya özen gösterin. Bugün hiçbir konuda risk almayın. Sakin kalın.

YAY BURCU (22 Kasım – 21 Aralık) ♐

Bugün enerjinizin oldukça yüksek olduğu bir gün sevgili yaylar. Eğitim, ticaret, uzak seyahatler veya hukuksal konularda yeni adımlar atabilir, pozitif sonuçlar alabilirsiniz. Kendinize olan güveniniz çevreniz tarafından fark ediliyor. Çok yüksekten uçmayın.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 21 Ocak) ♑

Bugün parasal konularda veya sağlık alanında beklenmedik sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Olayları soğukkanlılıkla değerlendirmeniz gerekiyor. Sağlık sorunlarınızı çözmek istiyorsanız olaylara karşı bakış açınızı değiştirmeli, biraz esnek olmayı öğrenmelisiniz.

KOVA BURCU (22 Ocak – 19 Şubat) ♒

Bugün ilişkiler konusunda biraz huzursuzluk yaşama olasılığınız yüksek sevgili kovalar. Kendinizi nerede ortaya koyup nerede duracağınızı öğrenmeniz gerekiyor. Sosyal çevrenizden hoşlanmadığınız bazı tepkiler alabilirsiniz. Biraz kendinizi sorgulayın.

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart) ♓

Sevgili balıklar bugün yakın gördüğünüz kişiler tarafından hayal kırıklığına uğrayabilir, kendinizi duygusal anlamda güvensiz hissedebilirsiniz. Gerçeklerden kaçan tarafınız size hayal kırıklığı yaşıyor. Olanı olduğu gibi görmeye çalışın.


Bu Konudaki Yorumlar
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 30 ARALIK 2023 - Yazar: wewet - 12-27-2023, 10:15 AM