Webmaster Forumu Genel Konular Astroloji v GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 ARALIK 2023
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 ARALIK 2023
wewet
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 ARALIK 2023
0
117
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Rate Post
Cevapla
Şuan Offine!
wewet Administrator
*******
3 Years of Service
  • Konular58
  • Mesajlar58
  • Rep puanı 0
  • Emojis Given: 0
    Emojis Received: 0
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 Mart – 20 Nisan)♈

Romantizm ve evlilik sizin için her zaman önemlidir ve bugün özellikle öyle. Kendinizi özellikle sıcak, sevgi dolu ve çekici hissetmelisiniz ve aşk ve ortaklık konuları özellikle romantik olmalıdır. Bugün, diğer ortaklık biçimleri için iyiye işarettir, çünkü siz ve başkaları arasında artan bir anlayış düzeyi vardır. Sıradan tanıdıklar arkadaş olabilir.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 21 Mayıs)♉

Bugün kendinizi özellikle yaratıcı hissediyorsunuz ve yazmayı, resim yapmayı veya beste yapmayı denemek isteyebilirsiniz. Geçmiş özellikle ilgi çekicidir; bu nedenle bir sanat galerisinde veya müzede gezinmek veya bir konsere katılmak isteyebilirsiniz. Yüksek düzeyde işleyen sezgilerinizi kullanın. İçgörü ve belki de vahiy getiren mesajlar sanat aracılığıyla gelebilir. İzlenimlerinizi yazın!

İKİZLER BURCU (22 Mayıs – 22 Haziran) ♊

Entelektüel açıdan her zaman meraklısınız, ancak bugün özellikle meraklı olabilirsiniz. Genellikle idealist olsanız da, bugün hayal gücünüz tüm hızıyla devam ediyor. Yazmayı veya resim yapmayı deneyebilirsiniz. Tarih ya da gerçekçilik yerine kurgu ya da empresyonizmi tercih etmek daha iyi olacaktır. Manevi veya ezoterik konuların incelenmesi muhtemelen akıl ve sezgi arasındaki yolu açacaktır.

YENGEÇ BURCU (23 Haziran – 22 Temmuz) ♋


Genellikle güvenilir olan muhakemeniz bugün duygularla gölgelenmiş görünebilir. Belki farklı eylem planları arasında karar veremiyorsunuz. Ya da belki dikkatinizin dağıldığını hissediyorsunuz ve yapılması gerekenlere odaklanamıyorsunuz. İşleri ertelemekten ve daha az yorucu bir şey üzerinde çalışmaktan korkmayın. Yarın her şey daha net görünecek. Gününüzü dinlenerek geçirin. Bir süreliğine çalışmayı unutun.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 22 Ağustos) ♌

Hayatınızın sorumluluğunu üstlendiğiniz ve yeni fırsatlar aradığınız bugün iyimserlik ve öngörü önemlidir. Konuşmalar olası kişisel ve kariyer gelişimi için fikirlere yol açar ve muhtemelen çok sayıda mesaj gönderip alırsınız. Belki başka bir şehre taşınmayı bile düşünebilirsiniz. Acele etmeyin. Dikkatlice planlayın ve her şey istediğiniz gibi sonuçlanmalıdır.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül) ♍

Finansal açıdan kendinizi geliştirmeye yönelik yeni fikirler ve fırsatlar bugün karşınıza çıkabilir, ancak bugün ayrım gözetmeden hareket etmenin veya finansal yapınızda kesin değişiklikler yapmanın günü değil. Kararınız biraz bulanık olabilir. Farklı seçenekler arasında karar vermekte zorlanabilirsiniz. Tüm bilgileri yazın, inceleyin ve herhangi bir şeye karar vermeden önce birkaç gece uyuyun.

TERAZİ BURCU (23 Eylül – 22 Ekim) ♎


Bugün kendinizi özellikle sosyal hissedebilirsiniz. Bir süredir görmediğiniz eski arkadaşlarınızı aramak isteyebilirsiniz, belki de geçmişteki kavgalarınızı veya incinmiş duygularınızı bir kenara bırakmak için. Onları tekrar gündeme getirmek yerine serbest bırakmaya dikkat edin. Kendinizi her zamankinden daha hassas hissedebilirsiniz ve bu nedenle herhangi bir açıklama sürtüşmeye yol açabilir. Arkadaşlarınızın iyi niteliklerinin farkında olun, böylece onlarla arkadaşlıktan keyif alabilirsiniz.

AKREP BURCU (23 Ekim – 21 Kasım) ♏

Enerjiniz bugün düşük olabilir, bu nedenle kendinizi tam olarak dengede hissetmiyor olabilirsiniz. Bu kendinizi huzursuz ve biraz üzgün hissetmenize neden olabilir. Büyük olasılıkla rahatsızlığınız stresle ilgilidir. Hafif bir müzik çalın. Kendinizi çiçeklerle veya diğer renkli nesnelerle çevreleyin. Mümkünse masaj yaptırın. Bu rahatlamanıza yardımcı olacaktır. Yarına kadar eski halin gibi hissedeceksin.

YAY BURCU (22 Kasım – 21 Aralık) ♐

Aşk meseleleri iyiye gidiyor gibi görünüyor. Partnerinizle ilişkinizi tartışın. Arkadaşınız görüşlerinizi paylaşabilir veya paylaşmayabilir ve bir uzlaşmaya varılması gerekebilir. Bunun heyecanınızı azaltmasına izin vermeyin. İletişim hatlarını açık tuttuğunuz sürece romantizm yakın gelecekte parlak görünüyor.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 21 Ocak) ♑


Evinizi yeniden şekillendirmeyi veya yeniden dekore etmeyi düşündünüz mü? Eğer öyleyse, bugün bunu yapma günüdür. Bugün enerjiniz ve estetik anlayışınız yüksek. Renkleri, stilleri ve düzenlemeleri planlamak için aile üyelerinin yardımını alın. Evinizin içinde ve çevresinde pek çok aktivite olabilir ve siz de coşkulu olacaksınız. Birinin tükenme noktasına kadar çalıştığından emin olun.

KOVA BURCU (22 Ocak – 19 Şubat) ♒

Bir arkadaşınızdan gelen beklenmedik bir ziyaret veya telefon, heyecan verici haberler getirebilir. Bu kişiyle bir araya gelip kutlamaya karar verebilirsiniz. İyi şanslar öngörülemeyen bir kaynaktan gelir, ancak bunu merak ederek zaman kaybetmeyin. Bundan en iyi şekilde yararlanın. Gelecekteki başarılar buna bağlı olabilir. Günün sonunda bu sabah olduğundan tamamen farklı hedefleri hedefliyor olabilirsiniz.

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart) ♓

Sabah sizi mali konularda biraz endişeli bulabilir. Geçmiş pervasız harcamalar aklınızda olabilir. Kayıtlarınızı gözden geçirin ve onlara objektif bir şekilde bakın. Muhtemelen işlerin göründüğü kadar kötü olmadığını göreceksiniz. Dikkat edilmesi gereken her şeyin üstesinden gelmek için bir plan yazın. Kendinizi çıldırtmadan işlerinizi halledebileceksiniz.


Bu Konudaki Yorumlar
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 28 ARALIK 2023 - Yazar: wewet - 12-27-2023, 10:13 AM