Webmaster Forumu Genel Konular Astroloji v GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 01 OCAK 2024
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 01 OCAK 2024
wewet
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 01 OCAK 2024
0
97
  • Toplam: 0 Oy - Ortalama: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Konuyu Okuyanlar:1 Ziyaretçi
Şuan Offine!
Rate Post
Cevapla
Şuan Offine!
wewet Administrator
*******
3 Years of Service
  • Konular58
  • Mesajlar58
  • Rep puanı 0
  • Emojis Given: 0
    Emojis Received: 0
Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcu günlük burç yorumları...

KOÇ BURCU (21 Mart – 20 Nisan)♈

Merkür retrosu son bulurken iletişim konusunda daha rahat olabilir, kendinizi daha kolay ifade edebilirsiniz. Uzak yol ve yolculuklar gündeminize gelebilir ve seyahat planları yapabilirsiniz. Fikir ve düşüncelerinizi paylaşmaktan çekinmeyebilirsiniz.

BOĞA BURCU (21 Nisan – 21 Mayıs)♉

Merkür retrosu son bulurken konsantrasyon gerektiren konulara odaklanmak hiç de zor olmayabilir. Ancak yine de psikolojik olarak derin duyguların üzerinizde yarattığı duygusal gerilim ve stresi daha çok hissedebilirsiniz.

İKİZLER BURCU (22 Mayıs – 22 Haziran) ♊

Merkür retrosunun son bulduğu bugün artık daha rahat olabilir. Ev ve aile konularıyla ilgilenebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU (23 Haziran – 22 Temmuz) ♋

Merkür retrosunun son bulmasıyla çevrenizle daha iyi iletişim kurabilirsiniz. Ancak sağlıkla ilgili konularda kuruntulu ve titiz bir tutum sergileyebilirsiniz. Eleştirel ve mükemmeliyetçi yönleriniz ortaya çıkabilir. Beslenme, arınma, detoks gibi konularla ilgilenebilirsiniz.

ASLAN BURCU (23 Temmuz – 22 Ağustos) ♌

Merkür retrosu son bulurken sevdiklerinizle ilgili konularla daha rahat meşgul olabilirsiniz. Aşk yaşamınızdaki gelişmeler gündeminizi meşgul edebilir. Coşku ve heyecanınızı daha fazla sergileyebilirsiniz, yaratıcılığınızı ortaya koyabilirsiniz.

BAŞAK BURCU (23 Ağustos – 22 Eylül) ♍

Merkür retrosu son bulurken aile içi iletişim hızlanabilir. Ev ve aileyle ilgili konular gündeminize gelirken geçmiş ve anılar su yüzüne çıkabilir. Eski albümleri ve resimleri karıştırabilir, ailenizle bir arada ve onlara yakın olmak isteyebilirsiniz.

TERAZİ BURCU (23 Eylül – 22 Ekim) ♎

Merkür retrosu son bulurken iletişim ve yakın çevrenizle olan diyaloğunuz bugün öne çıkan konular olabilir. Kısa yolculuklar ve ziyaretler yapabilirsiniz. Sözleriniz, konuşmalarınız ve ifadenizle dikkat çekebilirsiniz.

AKREP BURCU (23 Ekim – 21 Kasım) ♏

Merkür retrosu bugün son buluyor. Maddi konular, iş ve para konuları öne çıkarken sahip olduklarınızı, kazançlarınızı daha iyi değerlendirmek üzerine düşünmek isteyebilir ve bunu daha rahatça yapabilirsiniz.

YAY BURCU (22 Kasım – 21 Aralık) ♐

Merkür retrosunun son bulmasıyla artık iletişimi çok daha kolay yönetebilir, kendinizi daha iyi anlatabilirsiniz. Seyahatlerin de kapısı aralanıyor.

OĞLAK BURCU (22 Aralık – 21 Ocak) ♑

Merkür retrosu son bulurken sessiz, sakin ve dinlendirici bir gün geçirmek isteyebilirsiniz. Kendinizi akışa bırakmakta zorlanmayabilirsiniz. Ancak yine de ihmal, dalgınlık ve unutkanlıklara dikkat edin.

KOVA BURCU (22 Ocak – 19 Şubat) ♒

Merkür retrosu son bulurken sosyal bir günde arkadaşlarınızla görüşebilirsiniz. Düşünce ve fikirlerinizi rahatça ortaya koymak ve paylaşmak hoşunuza gidebilir. Yenilikçi görüşlere açık olabilirsiniz.

BALIK BURCU (20 Şubat – 20 Mart) ♓

Merkür retrosu son buluyor. Görev ve sorumluluklarınız, iş ve kariyerinizle ilgili konular gündeminize gelirken hedef ve planlarınıza rahatça odaklanabileceğiniz bir gündesiniz. Duygularınızı açıkça gösterip ifade etmekten çekinmeyebilirsiniz.


Bu Konudaki Yorumlar
GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI 01 OCAK 2024 - Yazar: wewet - 12-27-2023, 10:17 AM